Creative Director

by Sanne van Kuijk - March 2023

Wij zijn Brand Potential, maar je kent ons misschien nog als Millford. Samen met onze collega’s in de UK vormen we een brand agency waar consumer research & insights, innovatie, strategie en design naadloos in elkaar overlopen. Samen dichten we de kloof tussen strategie en creatie. We vertegenwoordigen dé plek waar commercie en creativiteit samenkomen.

 

We zijn op zoek naar een Creative Director die hier samen met de rest van het management team in Nederlands de lead in wil nemen. Onze ideale kandidaat heeft ervaring in de rol van Creative Director of is een soortgelijke leidinggevende rol als bijvoorbeeld Senior Design Director. Ruime ervaring met FMCG-, retail- en corporate brands in zowel Packaging Design als Corporate Branding is een absolute must! Daarnaast is ervaring in digital branding en motion geen vereiste, maar wel heel lekker!

Maar waar we het allermeest naar op zoek zijn is een oprecht leuk en aardig mens. Iemand die samen met ons wil bouwen aan de volgende generatie! Een echte Strategische Creatieve Denker. Met hoofdletters. Een sparringpartner voor al onze klanten. Niet alleen op het gebied van design, maar ook op het gebied van innovatie en strategie.

Onze ideale kandidaat is Nederlandstalig en internationaal gepokt en gemazeld. Hij of zij gelooft dat geweldig design voortkomt uit geweldig strategisch denken en inzichten. Als Creative Director ben je verantwoordelijk voor de creatieve output en richting van het bureau en in staat om zowel het interne team als klanten te leiden en te inspireren. Je zal in deze rol deel uitmaken van het Management team (samen met onze Managing Director en Business Director).

Dus gaat je hart al sneller kloppen? Ben jij super enthousiast over de uitdaging? Mega ambitieus en super gedreven om Brand Potential Netherlands naar het volgende creatieve niveau te leiden? Ben jij die creatief met een gezonde ondernemersgeest? Dan ben jij onze vrouw, of man natuurlijk ;)!

Stuur je CV, portfolio en motovatie naar Sanne van Kuijk (Managing Director)  [Sanne.van.kuijk@brandpotential.com] en Wieke Kneib (HR Manager) wieke.kneib@brandpotential.com

back to overview

Let's work together!

Great work starts with great partners. 
Contact us for new business, questions, or to schedule a visit to our studio in Amsterdam.