Millford onderdeel van Brand Potential

by Millford - July 2022

Millford onderdeel van Brand Potential

Sanne van Kuijk en Marco de Meijer nieuw managementteam Millford/Brand Potential Nederland.                                        

Een match made in heaven. Millford en Brand Potential vullen elkaar perfect aan. Met het bundelen van onze krachten ontstaat een unieke propositie in de markt. Zowel in Nederland als Engeland. De afgelopen tijd werkte Millford al op reguliere basis samen met het team in Engeland op het gebied van innovatie en new product development, iets wat smaakte naar meer!

Brand Potential is een UK based Brand Transformation agency dat zich met haar researchers, analisten, strategen, innovators en designers heeft gespecialiseerd in onderzoek, innovatie en transformatie van merken. 

Het samengaan gaat gepaard met een verandering in het managementteam van Millford. Dat betekent dat Moritz Hoekstra en Erik de Graaf een stap terug doen en het stokje overdragen aan de volgende generatie Millforders. Sanne van Kuijk zal hierbij de rol van managing director vervullen en Marco de Meijer die van creative director. Samen vormen zij de dagelijkse leiding van Millford/Brand Potential in Nederland.

De komende maanden gaan we je natuurlijk op de hoogte houden van al het moois dat gaat komen. We blijven het Millford zoals je ons kent, met de mensen die je kent, maar zullen ons aanbod in de toekomst in samenwerking met Brand Potential gaan verbreden om nog beter antwoord te kunnen geven op de vragen van morgen. 

back to overview

Let's work together!

Great work starts with great partners. 
Contact us for new business, questions, or to schedule a visit to our studio in Amsterdam.