Mooi wat een eenduidige visuele stijl kan doen.

by Tahir Idouri - December 2021

Mooi wat een eenduidige visuele stijl kan doen.

Wanneer het einde van het jaar nadert maken we de balans op en staan we stil bij wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft. Een moment van herinnering, bezinning en vooruit kijken. Wie hebben we liefgehad en wie zouden we meer aandacht willen schenken? Welke doelen hebben we bereikt en welke kansen willen we nog verzilveren?

De visuele stijl van Etos voor december 2021 symbolisteert onze wens om de toekomst met een gevoel voor saamhorigheid tegemoet te treden. De stralende sterren reiken hun sierlijke stralen uit om anderen aan te raken. Ze zijn naar buiten gericht, maken verbinding en verwamen ieder hart met hun magische gloed.

De basiskleur van de visuele identiteit is blauw. Deze kleur symboliseert de toekomst die voor ons open ligt en waar we verwachtingsvol naar uitkijken. Het donkere blauw doet ook denken aan een decembernacht waarin we het liefst tegen elkaar aan kruipen. Het is tevens een mooie koele tegenhanger voor de warme kleur van de sterren, die daardoor nóg helderder lijken te stralen.

De stralen komen altijd van buiten het beeld en brengen een warme gloed met zich mee waardoor er altijd het gevoel is dat er altijd iets moois in het verschiet ligt, nèt buiten ons blikveld. De kleinere, lichte sterren creëren meer diepte in het geheel.

De ontwikkelde visuele stijl is de basis geweest voor de verpakkingen, het point of sale materiaal en de communicatie uitingen van Etos in de decembermaand.

back to overview

Let's work together!

Great work starts with great partners. 
Contact us for new business, questions, or to schedule a visit to our studio in Amsterdam.