Millforders in the spotlights • Liesbeth Breuring

by Millford - February 2022

'Millford is een creatief, maar vooral heel persoonlijk bedrijf'

Spiksplinternieuw en nog helemaal fris en fruitig. Dat is officemanager Liesbeth Breuring. Nog niet zo lang in ons team, maar nu kunnen we al niet meer zonder haar. Ze kwam bij Millford voor de sfeer en mensen. Want laten we eerlijk zijn; “Het is hier toch een hele andere sfeer dan op een advocatenkantoor”.

Millford is een creatief, maar vooral ook een heel persoonlijk bedrijf. Er is echt veel persoonlijke aandacht voor de werknemers. Dat merkte ik al bij de eerste kennismaking met Moritz, maar ook tijdens de sollicitatie gespreken met Sandy en Anne. Een handgeschreven kaartje bij mijn contract, een bos bloemen op mijn eerste werkdag, dat soort dingen. Dat maakt dat je je heel welkom voelt. Wat me ook opvalt is de hoeveelheid oudgedienden hier. Dat geeft wel aan hoe fijn iedereen het hier heeft. Ik hoop dat ik in mijn functie kan bijdragen aan dat ‘welkom gevoel’.

Het meest blij wordt Liesbeth van de afwisseling in haar werk. “Dingen organiseren en een beetje hectiek. ‘Breuring houdt van reuring’! Zo’n dag dat er veel bezoek is, lunch geregeld moet worden, een grote bestelling wordt geleverd en een berg pakketjes de deur uit moeten. Op dat moment is het even chaos en denk ik ‘komt dit wel goed…?’, maar ik merk dat ik na zo’n dag juist heel blij thuiskom.”

Wij worden vooral blij van de manier waarop ze het ons allemaal naar ons zin wil maken. Want als je één ding voelt is het wel haar verlangen iedereen blij te maken en zich is fijn te voelen.

Naast haar werk bij Millford heeft Liesbeth nog een andere passie: ‘De Woonwagen’. “Ik droomde heel lang van een winkeltje met leuke (interieur) spullen. Om dat te kunnen combineren met mijn ‘gewone’ baan en gezin besloot ik dit op markten, festivals en evenementen te doen. Zo kon ik zelf kiezen waar en wanneer mijn 'winkeltje' open is. Dat verkopen moest wel op een ludieke en creatieve manier. Geïnspireerd door de foodtrucks die ik op festivals tegenkwam, in combinatie met mijn liefde voor (gepimpte) caravans kwam ik op het idee voor ‘De Woonwagen’. In mijn rijdende winkel, een opgeknapte oldtimer caravan, verkoop ik woonaccessoires, sieraden, cadeautjes en hebbedingetjes. Net voordat corona kwam bedacht ik nog een andere bestemming voor mijn rijdende koektrommel: een photobooth. Ik doopte ‘De Woonwagen’ om in ‘De Fotowagen’. Een retro photobooth voor op bruiloften, feesten en partijen. Door corona staat alles helaas op een laag pitje. Hopelijk kunnen we snel weer feestjes vieren!”

En als je elkaar zo aan het uitvragen bent kom je achter hele leuke weetjes: “Ik heb een aantal jaar met theaterproducties getoerd. Eerst als kleedster en later als company manager (soort officemanager van het theatergezelschap waar je mee op pad bent). Als een reizende familie het land door. Van Stadskanaal naar Terneuzen, en van Hoorn naar Kerkrade. Was een geweldige tijd, maar toen er kindjes kwamen ben ik gestopt. Stiekem mis ik het nog elke dag :-)”

back to overview

Let's work together!

Great work starts with great partners. 
Contact us for new business, questions, or to schedule a visit to our studio in Amsterdam.